2018 Dam- och herrkläder - Modetrender och kändisstil
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

UPS Express måndag till fredag. Leveranstiderna kan ändras både på morgonen och på eftermiddagen. Du kan leverera efter destination på lördag. Även om det inte finns några kunder, när leveransen anländer, lämnar Messenger meddelandet om leverans och paketet väntar på leverans. Express är det andra överföringsförsöket. Om inställningen misslyckas, kontakta kunden. Det är viktigt att du har ett telefonnummer att tillhandahålla så att du kan lösa uppgörelsen effektivt och effektivt hemma eller mobil - kommunikation.

Vi meddelar kunderna snabbt genom leverans av e-post. Den här tjänsten kommer att göra rätt orderbehandling för det automatiska e-postadressfältet. Vi rekommenderar inte att du anger rutan PO i adressfältet eftersom kuriren inte uppfyller leveransen.

leverans
Distributionskostnad för landet baserat på leveransdestinationen och vikt / kvantitet av paketet. Det totala belopp som betalats före orderbekräftelse visas.

Leveransdatum
Förpackningens sekvens registreras 24 timmar efter starten av inspelningen. Från det ögonblicket kommer arbetet att ske inom 48 till 72 timmar av EU-länder som arbetar i Europa och över 3 dagar. Eftersom projektet tillfälligt beställts eller eftersom det är force majeure, kommer kurirproducenten (EPI SRL inte hållas ansvarig) att skjuta upp frågor om arbete. Om så är fallet, efter att ha arbetat på 8: e (utom lördag och söndag), vänligen kontakta vår kundtjänst

Taxa
För nationell frakt är taxor och icke-EU-skattemässiga tillgångar möjliga. För ytterligare skatter måste paketet vara klart, alla betalas av mottagaren.

Leverans + förtjänst + uttalande om produktgap: kunden kan vägra att tillhandahålla varan eller av någon anledning (upprepad vid fel adress eller mottagarens telefonnummer, av andra skäl finns mottagaren inte) Om inte, kommer inte följande avgift debiteras för avkastning. Det totala beloppet debiteras inte för mottagaren. Endast värdet på föremålet kommer att återbetalas.

Tariffer och skatter kan variera beroende på landets land. Vänligen kontakta tullkontoret för detaljer om ansvar och fakturering.

Back
©2010-2019 www.imolkom.se.Alla rättigheter förbehållna.
Modetrender och kändisstil,2019 Kläder Online,Damkläder,Kvinna Klänningar